Informationsmöte ikväll!

55

Missa inte kvällens informationsmöte i Himmeta Bygdegård. 28 maj 19.00. Vi räknar med att det kommer bli trångt i lokalen så se till att vara där i god tid.

Med fyra dagar kvar av anmälningstiden har 176 personer, 55% av alla permanentboende i Himmeta-Bro anmält sig. Det är mycket positivt då det betyder att vi klarat av en av punkterna som krävs för att vi ska vara berättigade till stöd från Länsstyrelsen (minst 50% av alla permanentboende). Men vi hoppas att efter helgen ha kommit upp i 250-300 fastigheter.

Det är totalt cirka 500 fastigheter i området men då är flera skogsfastigheter inräknade. Vi har skickat ut information till 428 fastigheter och räknar man på den siffran har 41% av alla anmält sig.

Men! Vi är jämt utspridda och vi behöver bli fler i fler områden för att försäkra oss om att fiber blir av. Har du eller grannen inte anmält er? Gör det idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>