Rösträkning pågår…

Nu har vi kommit till juni och har förhoppningsvis fått in alla anmälningar. Vi jobbar just nu som bäst med att räkna in alla anmälningar. Det ser bra ut så långt. Tack till alla er som anmält sig för att ni bidrar till att föra Himmeta-Bro in i framtiden! Vi återkommer med slutresultatet.

För att kunna starta förprojekteringen och göra våra kalkyler tog vi emot anmälningar fram till 31 maj. Tack vare att vi fick in så många anmälningar har vi ett bra underlag för att fortsätta arbetet och redan nästa vecka börjar vi förprojekteringen. Men sen anmälan är möjlig under sommaren. Vi skickar in vår bidragsansökan till Länsstyrelsen i augusti och har möjlighet att komplettera den till och med september. Det betyder att du som ännu inte anmält dig fortfarande har chans att vara med. Ju fler vi är desto billigare blir det för alla och vi har all anledning att få med så många grannar, vänner och bekanta som möjligt på tåget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>