Resultatet av intresseanmälan per by

Intresseanmälningarna per by. Vi har fått in anmälningar från 80% av alla boende! Vi har en god grund för att söka men vi har fortfarande all anledning att få med fler – varje ny anslutning sänker priset för alla! Fortsätt att tala med vänner och grannar som ännu inte anmält sig.Vi har tusenlappar att tjäna.

Vi har tidigare sagt att vi ska kategorisera in området i tre typer: gröna områden får fiber, gula är det tveksamt och röda områden får inte fiber. Tack vare det stora intresset kan vi med glädje presentera att vi har väldigt få röda områden och inga ”gula” områden (även om det finns områden där vi fortfarande har ett relativt lågt intresse). Det är fyra röda områden som ligger i utkanten av vårt område och där ingen har anmält intresse: Bolströ, Dömsta, Hörnberga och Södra Fröberga. De byarna är inte längre med i vårt projektområde. Övriga byar räknar vi med att alla som anmält intresse är med i projektet.

Nedan ser ni listan per by och hur många av de boende som anmält sig.

 

Värt att notera är att vi är än inte i hamn och kan garantera fiber då vi först måste få bidrag från Länsstyrelsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>