Statusrapport Himmeta Öst och Väst

Nu har arbetet kommit igång ordentligt på etapp Himmeta-Öst. En hel del grävning har gjorts med kedjegrävare på de längre sammanhållande sträckorna.  Vi har också sett att en och annan tomtgrävning också är gjord. Och att KKTV är i full gång med installation av inomhus enheten.

På etapp Himmeta-Väst är i stort all grävning klar. Det som återstår nu är i huvudsak blåsning av kundfiber och kontakterna/inkoppling. Idag är drygt 50 hushåll klara för uppkoppling eller redan inkopplade. Vi räknar med att resterande 90 tal är klara innan månadsskiftet om 14 dagar.

I samband med att varje enskilt hushåll är klart för inkoppling så kommer KKTV att skicka ett mail till den mailadress ni uppgivit och meddelar nu är det klart att köra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>