Försening av fiberinstallation Bro

forsening_bro
Rödmarkerade områden påverkas.

Försening av fiberinstallation Bro

På grund av omständigheter utanför vår kontroll så kommer slutförandet av din fiberinstallation att fördröjas. Enligt den senaste informationen från entreprenören så är förhoppningen att samtliga kunder ska kunna vara uppkopplade via fiber före den 31/12 2016. Ett problem har varit borrningar som inte gått att genomföra som planerat, exempelvis den under Hedströmmen norr om Ekebybro. Naturligtvis gör vi allt för att påskynda arbetet. För mer information och status se http://fiber.himmeta.se/

I och med att installationen blir efter sista november så kommer din telefoni inte fungera förrän fibern blir installerad (gäller dig som flyttat över telefonnumret till Köpings Kabel-TV AB). Har du frågor så kontakta kundtjänst på 0221 250 45.
Som alternativ tills det att fibern blir installerad så hänvisar vi till de operatörer som erbjuder mobilt bredband. OBS, tänk på eventuella bindningstider.

Med vänlig hälsning
Köpings Kabel-TV AB

 

En reaktion på ”Försening av fiberinstallation Bro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>