Nu ska allt vara igång :)

Efter åtgärder som gjordes i går eftermiddag, kväll och natt så ska alla hushåll i Gillsta, Lersta, Vägby, Bro och Ytterberga ha en fungerande bredbandsanslutning. Om det skulle vara någon som fortfarande har problem så måste man kontakta Köpings Kabel-TV.

Om man beställt fast telefoni och/eller TV så måste man besöka köpings Kabel-TV för att hämta ut sin telefonidosa och/eller programkort. Har man beställt TV behöver man, för att komma åt det digitala utbudet, dessutom CA-modul/digitalbox av Standarden DVB-C/Cryptoguard (som man köper hos t ex Oscarsson Radio & TV). För ytterligare information besök Kabel-TV’s hemsida.

Se gärna följande instruktionsvideo:
infofilmfiber.

Det återstår 4st anslutningar runt Tefälle i denna etapp där man fortfarande inte är klara med grävningen.

Hälsningar,
Projektgruppen Himmeta-Bro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>