Nu börjar informationskampanjen

Broschyr fiber himmeta-bro_Sida_1Sedan februari har arbetsgruppen träffats varje helg och många arbetsveckor av ideellt arbete har redan lagts ner, men än så länge har lite synts utåt då det varit förberedande arbete. Nu blir det däremot ändring på det när vi kommit in i maj månad. Den här veckan går vi ut till alla fastigheter i Himmeta-Bro med en informationsborschyr som du även kan läsa direkt här på webben genom att klicka här: Broschyr fiber himmeta-bro. Vi hoppas att informationsbroschyren innehåller all information som du som fastighetsägare behöver för att kunna ta ett kvalificerat beslut om att gå med i vårt fiberprojekt. Syftet är att så många som möjligt skickar in sin intresseanmälan senast 31 maj.

Vi kommer också att ha två informationsmöten i maj. Ett redan nu på torsdag 7 maj som riktar sig till våra föreningar och ett 28 maj som är öppet för alla som har fler frågor. Dessutom planerar vi att pryda hembygden med affischer för att riktigt uppmärksamma att nu är det något på gång.

Parallellt med informationskampanjen fortsätter projektarbetet med flera möten med olika organisationer, fler fastighetsägare att kontakta och förberedelser av vår ansökan.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>