Föreslagen dragning av stamledningen.

Anders Blom på ITC Networks är en inhyrd konsult som har stor erfarenhet av att hjälpa till i denna typ av projekt har lämnat följande förslag på var det kan vara fördelaktigast att lägga ned den fiber som kommer att utgöra stammen för vårt fibernät dvs. från denna kommer grävning och anslutning ske för respektive fastighet Det har fallit sig naturligt att se dessa som två områden, västra och östra, där den västra täcker området väster om Hedströmmen och den östra täcker området öster om Hedströmmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>