Foto: Birger Eriksson

Lämna intresseanmälan

fiberlogga

 

För att kunna starta förprojekteringen och göra våra kalkyler tog vi emot anmälningar fram till 31 maj. Tack vare att vi fick in så många anmälningar har vi ett bra underlag för att fortsätta arbetet. Men sen anmälan är möjlig under sommaren. Vi skickar in vår bidragsansökan till Länsstyrelsen i augusti och har möjlighet att komplettera den till och med september. Det betyder att du som ännu inte anmält dig fortfarande har chans att vara med. Ju fler vi är desto billigare blir det för alla och vi har all anledning att få med så många grannar, vänner och bekanta som möjligt på tåget.

Du lämnar din intresseanmälan genom att skicka ett mail till fiber@himmeta.se och lämna ditt namn, din adress och din fastighetsbeteckning. Gör det redan idag! 

Om du inte är äger fastigheten, skicka då också med fastighetsägarens namn och adress. Om du äger en fastighet med flera bostadshus på dit du vill dra separata anslutningar (till exempel om du hyr ut bostäder) behöver vi veta det också.

 

 

——-

Är du intresserad av att bidra mer aktivt till processen? Hör då av dig till Lennart Sidebäck på 070-755 32 27. Vi behöver all hjälp vi kan få!

En reaktion på ”Lämna intresseanmälan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>