Presentation från 28 maj

Tack alla som kom på mötet i Himmeta bygdegård igår kväll. Ett 50-tal personer dök upp och vi fick efter kvällens slut ytterligare anmälningar så att vi nu är uppe i 210 stycken. Det är bra men vi behöver bli fler. Länsstyrelsen delar ut pengar efter en poängskala där man ska uppfylla vissa kriterier. Där är anslutningsgraden viktig och att vi ligger på över 50% kvalificerar oss för bidrag men först när vi kommer upp till 75% har vi riktigt goda chanser. Det står fortfarande och väger så se till att uppmuntra tveksamma grannar, vänner och bekanta!

Här hittar ni presentationen från igår: Presentation 28 maj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>